Arrangement

Info om arrangement i 2024 vert oppdatert her.

Restaurantkveld med Knut Munthe Olsen
mai
4.

Restaurantkveld med Knut Munthe Olsen

Laurdag 4. mai arrangerer Kvitabui årets første restaurantkveld! Me gjentar suksessen frå i fjor og har med oss Knut Munthe Olsen på kjøkkenet.

Omakase betyr «kokken bestemmer» og denne kvelden vert menyen komponert av kokken med bruk av lokalt råstoff.

MENY

Villkveite med sellerirot, eple og dill

Sjøkreps med reddik, fennikel og ramslauk

Laks med blomkål og estragon

Torsk med erter, soya og smør

Hjort med rødbet, spinat og rødvinsaus

Rabarbra med fløyte og jordbær

  • Pris kr 1280,- per pers

  • Vinpakke kr 720,- pr pers

  • Det vert kun 1 bordsetting med start kl 18:30

FULLBOOKA, VENTELISTE

Kokken om seg sjølv:

Kom til Sogndal og Årøy i 2007 og jobbet som kjøkkensjef på Tørvis hotell før jeg begynte for meg selv på gården. Her selger vi laksefiske i Årøyelva med matservering og overnatting. I tillegg har vi åpnet et nytt sted på gården; Atelier Munthe, et serveringssted og forsamlingshus hvor Munthe-kunsten er samlet. Har tidligere jobbet som kokk i opplysningskontoret for kjøtt/Matprat og som ferskvaresjef i Ultra Asker.

Har hele tiden vært opptatt av lokale -og sesongens råvarer. Indre Sogn er full av fantastiske råvarer og produkter fra fjord, fjell, elv, skog og fra våre bønder. 


 
Vis arrangement →
Restaurantkveld med Kristoffer Hovland
jul.
5.
til 6. jul.

Restaurantkveld med Kristoffer Hovland

Dato: 5. og 6. juli

Stad: Kvitabui Matnaust & Galleri, Solvorn

Tid: Bordsetting startar kl. 18.00 begge dagar

Velkommen til ein uforgløymeleg matoppleving på Kvitabui med mesterkokk Kristoffer Hovland på kjøkkenet!

Kristoffer er tidlegare kåra til “årets kjøkkensjef” i Noreg og var på kokkelandslaget i fem år der han mellom anna var med på å vinne verdscupen i kokkekunst. I dag er han kjøkkensjef på Vianvang i Lom.

Konseptet er kortreist mat frå fjord og fjell. Denne gongen blir det “omakase” som betyr «kokken bestemmer» og kva somm er på menyen vil først bli kjend ved bordet. Me kan garantere at Kristoffer vil diske opp med nokre fantastiske rettar. Under kan ein sjå nokre av godbitane frå tidlegare restaurantkvelder på Kvitabui.

Meir info om pris og meny kjem!

OPPDATERT:

Fredag 5: Ledige plassar

Laurdag 6: Ledige plassar

NB: Ved avbestilling må dette skje seinast 48 timar før. Ved sein avbestilling faktureres beløpet for middagen

 

ENGLISH:

Welcome to an unforgettable culinary experience at Kvitabui with master chef Kristoffer Hovland in the kitchen!

Kristoffer has previously been awarded "Chef of the Year" in Norway and was a member of the Norwegian National Culinary Team for five years, where he was instrumental in winning the World Cup of Culinary Arts. Today, he serves as the head chef at Vianvang in Lom.

The concept revolves around locally sourced ingredients from the fjords and mountains. This time, we're offering "omakase", meaning "chef's choice", where the menu will be revealed at the table. We can guarantee that Kristoffer will delight with some fantastic dishes. Below, you can see some highlights from previous restaurant evenings at Kvitabui.

More information regarding pricing will be available soon!

UPDATED:

Friday 5: Available spots

Saturday 6: Available spots

NB: Cancellations must be made at least 48 hours in advance. Late cancellations will be invoiced for the dinner.

 
Vis arrangement →

Fullbooka! Gjestekokk - Kristoffer Hovland, laurdag
jul.
3.

Fullbooka! Gjestekokk - Kristoffer Hovland, laurdag

Fredag 2. juli og laurdag 3. juli er Kristoffer Hovland på besøk hjå Kvitabui for å kokkelere fram lekre rettar av våre fantastiske råvarer. Dette vil du ikkje gå glipp av!

Kristoffer har lang erfaring med å tilberede fantastisk mat av norske råvarer. I 2004 blei han kåra til årets kjøkkensjef i Noreg. I fem år var han på det norske kokkelandslaget, der han blant anna var med og vant verdenscupen i kokkekunst i 2002.

Me har begrensa plasser og det er først til mølla som gjeld. Bestill bord ved å klikke på knappen under.

Skjermbilde.PNG
Hovland.jpg
Vis arrangement →
Fullbooka! Gjestekokk - Kristoffer Hovland, fredag
jul.
2.

Fullbooka! Gjestekokk - Kristoffer Hovland, fredag

Fredag 2. juli og laurdag 3. juli er Kristoffer Hovland på besøk hjå Kvitabui for å kokkelere fram lekre rettar av våre fantastiske råvarer. Dette vil du ikkje gå glipp av!

Kristoffer har lang erfaring med å tilberede fantastisk mat av norske råvarer. I 2004 blei han kåra til årets kjøkkensjef i Noreg. I fem år var han på det norske kokkelandslaget, der han blant anna var med og vant verdenscupen i kokkekunst i 2002.

Me har begrensa plasser og det er først til mølla som gjeld. Bestill bord ved å klikke på knappen under.

Skjermbilde.PNG
Hovland.jpg
Vis arrangement →
Arrangementet er fullbooka! Opningsdag med Joar Søhoel!
jun.
11.

Arrangementet er fullbooka! Opningsdag med Joar Søhoel!

Fredag den 11.juni kl. 18 opnar Kvitabui dørene offisielt! Nytt lokale, nye bileter på veggane i galleriet, og i tillegg kjem den lokale kokken Joar Søhoel til oss for å syne sine kokkekunstar. Joar diskar opp med ein nydeleg 5-rettar. Om du ikkje får plass på opninga 11. juni, så fortvil ikkje! Joar kjem tilbake til oss allereie fredag 18. juni.

Joar har 17 år bak seg i bransjen, og har dei siste åra verkeleg spesialisert seg på å lage fantastisk mat med råvarer frå naturen. Han jaktar, fiskar og sankar storparten av råvarene sine sjølv, noko de vil sjå att i menyen denne kvelden. Me lovar at det vert kortreist mat av særs høg kvalitet, som de ikkje kjem til å gløyme!

Joar har og starta sin eigen matkanal om de ønskjer å få ein digital “smakebit” av Joar sine kokkekunstar: www.https://www.jaktogviltmat.no/

Me har begrensa plasser og det er først til mølla som gjeld. Bestill bord ved å klikke på knappen under.

_DSC8996.jpg
Meny Joar søhoel 11.06.png

Kortreist mat frå fjord og fjell

Vis arrangement →