Tilbake til alle arrangementer

Restaurantkveld med Kristoffer Hovland


  • Kvitabui Matnaust og Galleri Solvornsstrond 6879 Solvorn Norge (kart)

Dato: 4. og 5. juli

Stad: Kvitabui Matnaust & Galleri, Solvorn

Tid: Bordsetting startar kl. 18.00 begge dagar

Velkommen til nok ein uforgløymeleg matoppleving på Kvitabui med mesterkokk Kristoffer Hovland på kjøkkenet!

Kristoffer er tidlegare kåra til “årets kjøkkensjef” i Noreg og var på kokkelandslaget i fem år der han mellom anna var med på å vinne verdscupen i kokkekunst. I dag er han kjøkkensjef på Vianvang i Lom.

Konseptet er kortreist mat frå fjord og fjell. Denne gongen blir det “omakase” som betyr «kokken bestemmer» og kva som er på menyen vil først bli kjend ved bordet. Me kan garantere at Kristoffer vil diske opp med nokre fantastiske rettar. Under kan ein sjå nokre av godbitane frå tidlegare restaurantkvelder på Kvitabui.

Pris 6 rettars meny kr 1650,-

Vinpakke kr 950,-

OPPDATERT:

Fredag 4: Fullbooka, venteliste.

Laurdag 5: Fullbooka, venteliste.

NB: Ved avbestilling må dette skje seinast 48 timar før. Ved sein avbestilling faktureres beløpet for middagen

 

ENGLISH:

Welcome to an unforgettable culinary experience at Kvitabui with master chef Kristoffer Hovland in the kitchen!

Kristoffer has previously been awarded "Chef of the Year" in Norway and was a member of the Norwegian National Culinary Team for five years, where he was instrumental in winning the World Cup of Culinary Arts. Today, he serves as the head chef at Vianvang in Lom.

The concept revolves around locally sourced ingredients from the fjords and mountains. This time, we're offering "omakase", meaning "chef's choice", where the menu will be revealed at the table. We can guarantee that Kristoffer will delight with some fantastic dishes. Below, you can see some highlights from previous restaurant evenings at Kvitabui.

6-course menu kr 1650,-
Wine pairing kr 950,-

UPDATED:

Friday 4: Fully booked, waiting list.

Saturday 5: Fully booked, waiting list.

  • Cancellations must be made at least 48 hours in advance. Late cancellations will be invoiced for the dinner.

 
Forrige
Forrige
4. mai

Restaurantkveld med Knut Munthe Olsen